Σύμη 856 00 - Τηλ +30 22460 71 329  - Κιν: +30 6973 22 02 15 E-mail: fos@symitrip.com
Poseidon Excursion
facebook youtube
Hide
show/hide

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Όταν ο POSEIDON σαλπάρει, στης Σύμης τα κρυμμένα ακρογιάλια…

Σας καλωσορίζουμε στη Σύμη, το αριστοκρατικό νησί των Δωδεκανήσων, με τα επιβλητικά νεοκλασικά αρχοντικά, τα βραχώδη ορεινά τοπία και τις υπέροχες παραλίες.

Όλο το νησί είναι ένα ζωντανό αξιοθέατο που αξίζει να γνωρίσετε, αλλά το κυρίως ζητούμενο των διακοπών είναι η θάλασσα. Οι παραλίες, αμμώδης ή βοτσαλωτές, κοσμικές ή απομονωμένες, με πρόσβαση οδικώς ή εν πλω, είναι αυτές που πρωταγωνιστούν στις αναμνήσεις των διακοπών.

 Γι αυτό κι εμείς σας προτείνουμε να γνωρίσετε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Σύμης μέσα από μια υπέροχη ημερήσια κρουαζιέρα. Καθημερινά το POSEIDON, το παραδοσιακό καΐκι μας, με τον καπετάν Γιάννη, σαλπάρει από τον Γιαλό και σας ξεναγεί εν πλω στις κρυμμένες ομορφιές του νησιού μας.

Ο καπετάν Γιάννης – ιδιοκτήτης του παραδοσιακού σκάφους POSEIDONγνωρίζει όλα τα λιμανάκια, τους κόλπους και τα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού και σας προσφέρει την καλύτερη και πληρέστερη ξενάγηση, καθώς κάνει τον γύρο του νησιού τα τελευταία 20 χρόνια!

Εκτός από καπετάνιος είναι και καταπληκτικός μάγειρας, καθώς ο ίδιος επιμελείται και το μενού που προσφέρετε στη διάρκεια της εκδρομής.

Το σκάφος POSEIDON πραγματοποιεί καθημερινά τον Γύρο του νησιού. Αναχωρεί από το λιμάνι στις 10:30 π.μ. και επιστρέφει στις 17:30 μ.μ, με μέγιστο αριθμό επιβατών 75 άτομα.